Sophos Cloud

A Sophos Cloud az egyetlen integrált biztonsági megoldás Windows, Mac és mobil eszközökre. Az egyszerű és intuitív kezelőfelülettel a Sophos Cloud könnyedén telepíthető, menedzselhető és karbantartható. A menedzsment konzolt a Sophos biztosítja a felhőben, nem kell szervert telepíteni és percek alatt használható.

Egyszerű és hatékony védelem
A Sophos Cloud ugyanazon a bizonyított technológián alapul, mely már több mint 100 millió eszközt véd világszerte. A biztonsági házirendek követik a felhasználót eszköztől, platformtól és helyszíntől függetlenül. Egyetlen integrált, kis erőforrás igényű védelmi kliens blokkolja a kártevőket többszintű védelmi réteggel, beleértve a webes sérülékenységek észlelését, sandboxot, HIPS-t, puffer-túlcsordulás elleni védelmet és még sok egyebet. Emellett naprakészen tartja a védelmet az automatikus frissítésekkel és a gyanús fájlok valós idejű ellenőrzésével, bármilyen internetes kapcsolat esetén.

Elérhető mobilitás
A Sophos Cloud mobil eszköz menedzsmenttel (MDM) a felhasználók produktívak lehetnek az irodán kívül is, miközben a vállalati adatok biztonságban vannak. Az egységes menedzsmenttel egyetlen konzolról tisztán látható az összes eszköz és házirend.

Webes védelem a biztonságos böngészésért
A web a legyakoribb fertőzési forrás a felhasználók eszközein. A webes védelem Sophos Cloud komponense alapértelmezetten óvja a felhasználókat a webes kártevők ellen. Automatikusan megelőzi a hozzáférést a káros weboldalakhoz, miközben blokkolja az exploit kódokat a JavaScript, PDF és Flash objektumokban.

Biztonságos és produktív webhasználat
A webes felügyelet leegyszerűsíti a biztonságos és produktív web használatot, legyenek a felhasználók munkában, otthon vagy úton. Az előre definiált házirendekkel egyszerűen beállíthatóak és teljesíthetőek a biztonsági követelmények. Idő alapú házirendek is alkalmazhatók, korlátozva a magánjellegű internet használatot a munkaidőben. Hatékonyan kényszeríti ki a webes házirendeket a végpontokon: nincs szükség proxy szerverre, VPN-re vagy alkalmazás specifikus konfigurációra.

Egységes felhő alapú menedzsment
A Sophos Cloud lehetővé teszi a védelem egyszerű és hatékony felügyeletét a beépített felhő alapú menedzsment konzol használatával. A szoftver kezelőfelületén jól láthatóak a védelem pillanatnyi állapotát mutató információk és a fontos figyelmeztetések.

Válassza az igényeinek leginkább megfelelő csomagot
A Sophos Cloud egységes védelmet biztosít egyetlen menedzsment konzollal. A rugalmas csomagoknak köszönhetően, a vásárló kiválaszthatja a számára szükséges tulajdonságokat és funkciókat.

Adatlap letöltése


Végpontok

védelme

>>
Végpont, mobil és webes védelem, eszköz vagy felhasználó alapú licenceléssel.

Hálózat

védelme

Hatékony és megbízható Unified Threat managemnet (UTM) a teljes hálózaton.

Szerverek

védelme 

>>
Nagy teljesítményű védelem fontos rendszereknek és adatoknak.

Copyright © 2F 2000 Kft.