Vállalati csomagok

Védje az összes felhasználót és eszközt a kártevőktől, spamektől, adatvesztéstől és egyéb veszélyektől vállalati csomagjainkkal. Csak a Sophos rendelkezik végpont, mobil, titkosítás, email és webes védelemmel, mely felhasználó alapon licencelhető, és az iparág legjobb támogatása áll mögötte.

Minden, amire szüksége lehet, egyetlen csomagban
Ha a Sophos vállalati csomagjait választja, többet kap a pénzéért. Termékcsomagjainkat egyetlen vállalat tervezte és támogatja, mely a minél egyszerűbb védelemre fókuszál. Ez azt jelenti, hogy a termékeket egyszerű használni, és olyan jól kiegészítik egymást, hogy együtt hatékonyabban működnek, mint külön-külön. Önnek ez kevesebb munkát jelent jobb védelemmel és szakértői támogatással.

Védje az összes végpontot és mobil eszközt
A végfelhasználók védelme az alkalmazottak összes munkaeszközének védelmével kezdődik, a laptopoktól és munkaállomásoktól a mobil telefonokig és tabletekig. Védelmezze rendszerét a kártevőkkel, tolvajokkal, célzott támadásokkal és véletlen adatvesztésekkel szemben. Más gyártókkal ellentétben, a mi felhasználó alapú licencelésünk egyszerű és költséghatékony.

Email titkosítás, adatvesztés megakadályozás és a spamek blokkolása
Megállítja a bejövő kártevőket és védi a bizalmas adatokat az átjárón vagy a Microsoft Exchange szervereken. Szoftverünk gyorsan és hatékonyan véd a bejövő veszélyektől, mint a spam, adathalász kísérletek, kémprogramok és kártevők. Védje az érzékeny adatokat automatikus email titkosítással és előre beállított DLP Protect definíciókkal, így jelentősen csökkentheti az adatvesztés kockázatát. Egyszerű varázslóinkkal minden bonyolultság nélkül a kezében tarthatja a felügyeletet.

Felügyelje a webes adatforgalmat és blokkolja a legújabb kártevőket
Válassza a legfejlettebb webes kártevők elleni védelmet, mely a végpontokon és gatewayen is szűri az adatokat. Nagy teljesítményű webes vírusirtó motorunk valós időben vizsgálja a webes adatforgalmat. A valós idejű ismertségen alapuló szűrő véd az újonnan megfertőzött weboldalaktól, amint azok felkerülnek az internetre. A testreszabható webes szűréssel oldalak milliárdjai között tehet rendet, 56 kategóriában, így biztonságos házirendek készíthetők a webes böngészéshez. Ha a felhasználók elhagyják az irodát, akkor is teljes védettséget élvezhetnek a weben, VPN vagy a forgalom átirányítása nélkül is.

Menedzselje a teljes lemeztitkosítást Windowson és Macen
Védje adatait, egyszerűsítse a menedzsmentet és álljon készen egy auditra a SafeGuard lemeztitkosítással. Telepítse a Sophos nagyvállalati szintű titkosítását, mely Windows alatt a beépített BitLocker titkosítást használja, míg OS X alatt a FileVault 2-t. Zökkenőmentesen menedzselheti a kulcsokat és a visszaállító funkciókat egyetlen központi kezelőfelületről, amely az elveszett kulcsok távoli visszanyerését is lehetővé teszi, vészhelyzet esetén.

Adatlap letöltése

Végpontok

védelme

>>
Végpont, mobil és webes védelem, eszköz vagy felhasználó alapú licenceléssel.

Hálózat

védelme

Hatékony és megbízható Unified Threat managemnet (UTM) a teljes hálózaton.

Szerverek

védelme 

>>
Nagy teljesítményű védelem fontos rendszereknek és adatoknak.

Copyright © 2F 2000 Kft.