EndUser Protection

Valószínűleg az Ön által védeni kívánt vállalatnál is mindenki több eszközzel végzi munkáját, és ezeket mindenhol használni szeretné. A Sophos EndUser Protection egy nagyon egyszerű megoldást nyújt a végfelhasználók védelmére, függetlenül attól, hány eszközt használnak. A Windowstól és Macektől a telefonokig és tabletekig, fizikai és virtuális platformon biztosítja a koherens védelmet.

Teljes körű windows biztonság
Minden szükséges eszközt integráltunk a Windows felhasználók védelmére, egyetlen konzollal és agenttel. Gyors, hatékony és teljes körű védelmet biztosítunk a felhasználók védelmére, dolgozzanak az irodában vagy távolról.

Elérhető mobil biztonság
Az MDM és a Mobile Security a Sopshos EndUser Protection kulcsfontosságú komponensei. Ez a modul védelmezi a vállalati eszközöket, egyszerűen és megfizethetően támogatja a BYOD-t iOSre, Androidra, illetve egyéb okostelefonra vagy tabletre. A felhasználók kockázat nélkül bárhol hozzáférhetnek a levelezésükhöz és az adataikhoz saját eszközeiken.

Valós virtuális védelem
Mi a Sophosnál tudjuk, hogy a védelem és a teljesítmény kritikus a virtualizációba való befektetéseknél. Ezért fejlesztjük folyamatosan virtuális biztonsági termékünket, hogy kompromisszummentes védelmet szállíthassunk. Teljes körű végpont védelmet biztosítunk, mely egyetlen agentben tartalmazza az összes szükséges védelmi komponenst. A legújabb platformokat támogatva biztosítjuk a védelmet most és a jövőben is. A kényelmes menedzsment az összes virtuális és fizikai rendszeren, egyetlen kezelőfelületen érhető el.

A védelem egyszerű menedzselése
Arra fókuszálunk, hogy jobb védelmet biztosítsunk egyszerűbb kezeléssel, és szükség esetén megadjuk a kellő segítséget. A menedzsment a használhatóságra lett tervezve, egyszerű navigációval, áttekinthető munkafolyamatokkal és kezelőfelülettel, valamint részletes jelentésekkel. Azonnali betekintést nyerhetünk, hogy mi történik az összes platformon. A Windows, a Mac, a Linux és a UNIX egymás mellett menedzselhetők, olyan eszközökkel, melyekkel a távoli számítógépeken gyorsan és egyszerűen oldhatjuk meg a problémákat.

Csomagunk tartalma

Sophos Enterprise Console Egyetlen automatizált konzol Windows, Mac, UNIX, Linux és virtualizált platformokhoz, a végpontok védelmi funkcióinak felügyeletére és a házirendek központi telepítésére és menedzselésére.
Sophos Mobile Control Komplett mobil eszköz menedzsment és vállalati alkalmazás bolt az összes mobil eszköz felügyeletére, egyedi önkiszolgáló portállal.
Sophos Mobile Security Androidos védelem a kártevők és a nem kívánt alkalmazások blokkolására.
Sophos Protection for Windows Komplett, integrált végpont védelem Windowsra, megbízható vírusvédelemmel és az összes szükséges védelmi funkcióval egyetlen, nagy teljesítményű agenttel.
Sophos Anti-Virus for Mac, Linux, UNIX, NetWare and OpenVMS Megbízható kártevők elleni védelem Mac, Linux, UNIX, NetWare és OpenVMS platformokra.
Sophos PureMessage for Microsoft Exchange Vírusvédelem és spamszűrés Microsoft Exchange szerverekre.
Sophos műszaki támogatás, mely kifejezetten a vállalatokra fókuszál és mindig elérhető. Ha problémája van, mi azon fogunk dolgozni, hogy megoldjuk.

Adatlap letöltése

Végpontok

védelme

>>
Végpont, mobil és webes védelem, eszköz vagy felhasználó alapú licenceléssel.

Hálózat

védelme

Hatékony és megbízható Unified Threat managemnet (UTM) a teljes hálózaton.

Szerverek

védelme 

>>
Nagy teljesítményű védelem fontos rendszereknek és adatoknak.

Copyright © 2F 2000 Kft.