Sophos Mobile

Menedzselje mobil eszközeit, adatait, alkalmazásait és levelezését, kiegészítve beépített vírusvédelemmel, valamint webszűréssel. A Sophos Mobile Control (SMC) menedzseli és védelmezi a vállaltok mobil eszközeit, adatait és az alkalmazásokat. Felhasználó központú megközelítést választottunk, hogy a felhasználók és a rendszergazdák a lehető legegyszerűbben használhassák termékünket. Az SMC az egyetlen nagyvállalati szintű mobil menedzsment megoldás, mely felhasználó alapú és egyedi fájltitkosítást biztosít a mobil eszközökön. Akadályozza meg, hogy a Bring Your Own Device (BYOD) IT rémálommá váljon, és válassza az igényeinek megfelelő modellt.

Adatvédelem az irodán kívül is
A Mobile Content Managementtel (MCM) a Sophos Mobile Control biztosítja, hogy minden szerverhez kapcsolódó dokumentum védve legyen, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy produktívak maradjanak és biztonságosan együttműködhessenek. A fájlokhoz csak ellenőrzött pontokon keresztül lehet hozzáférni, így a vállalatok biztosak lehetnek abban, hogy dokumentumaik és adataik nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, nem csak az irodában, hanem bárhol, ahova felhasználóik mennek. Emellett a telepíthető alkalmazások felügyeletével biztosítható a szabályozásoknak való megfelelés. A vállalat összes mobil eszközének megtekintésekor látható a mobil típusa, az operációs rendszer verziója és számos egyéb tulajdonság is.

Integrált védelem
A mobil eszközök mini számítógépek, melyek mindenhova elkísérik a felhasználót, ezért azokra is PC szintű védelem szükséges. A Sophos az egyetlen gyártó, mely integrált vírusvédelmet és webes szűrést nyújt Android eszközökön. Mobil védelmi alkalmazásunk beépül észrevétlenül az SMC konzolba. Központilag menedzselhető a vírusvédelem, távol tartva az androidos felhasználókat a kártékony alkalmazásoktól, weboldalaktól és egyéb veszélyektől. Beépített webes szűrőnk meggátolja a hozzáférést a kártékony weboldalakhoz.

Hálózati hozzáférés felügyelete
Csökkentheti az adatszivárgás kockázatát, ha bekapcsolja az SMC-ben a szabályozásnak nem megfelelő eszközök blokkolását. Automatikusan észleli a mobil eszközöket, amikor kapcsolódnak a hálózathoz, és blokkolja a megfelelő jogosultsággal nem rendelkező felhasználók és eszközeik hozzáférését.

A Sophos Mobile Control 4.0 újdonságai
A 4.0-ás verzió biztosítja, hogy az adatok védelme nem ér véget, ha a felhasználók elhagyják az irodát. MCM-ünk lehetővé teszi az iOS felhasználóknak a dokumentumok biztonságos hozzáférését, tárolását és megtekintését, továbbá védi őket a jogosulatlan megosztástól. Minden egyes fájlt külön titkosítunk, így adatai biztonságban lesznek. Az SMC beépül a Sophos UTM-be, illetve képes eggyüttműködni Checkpoint és Cisco eszközökkel is, védve a hálózatot. Ha egy eszköz nem felel meg a szabályozásnak, a hálózati hozzáférés megszűnik. Az androidos eszközökön kategóriák szerint szűrhetők a webes tartalmak. Gondoskodjon róla, hogy a felhasználók eszközei és a rajtuk tárolt adatok mindig biztonságban legyenek.

Adatlap letöltése

Végpontok

védelme

>>
Végpont, mobil és webes védelem, eszköz vagy felhasználó alapú licenceléssel.

Hálózat

védelme

Hatékony és megbízható Unified Threat managemnet (UTM) a teljes hálózaton.

Szerverek

védelme 

>>
Nagy teljesítményű védelem fontos rendszereknek és adatoknak.

Copyright © 2F 2000 Kft.