Sophos UTM

A Sophos UTM egyetlen moduláris eszközben biztosít komplett védelmet a hálózati tűzfaltól kezdődően a végpontok vírusvédelméig bezárólag. Egyszerűsíti az IT biztonságot a több eszközből álló bonyolult rendszerekkel szemben. Az intuitív kezelőfelületen gyorsan készíthetők házirendek a biztonsági kockázatok kezelésére, a részletes, áttekinthető jelentések pedig megmutatják, hol érdemes javítani a hálózat sebességén és biztonságán.

Megerősített hálózat biztonsági platform
Védje hálózatát elismert, több szintű védelmi technológiákkal, és kombinálja azt az iparág legegyszerűbb admin felületével. A szoftvert és a hardvert egyaránt úgy terveztük, hogy teljesítménye megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is. A moduláris előfizetések révén az igényeknek megfelelő védelmi szint választható, emellett az összes funkció elérhető az összes eszközön.

Következő generációs tűzfal funkciók
Az alkalmazások átfogó felügyeletét biztosítjuk, blokkolás, engedélyezés, sávszélesség menedzsment és priorizálás által. A rendszeresen frissülő alkalmazás szintű vizsgálat (OSI Layer-7) lehetővé teszi a programok azonosítását és az azonosítatlan alkalmazásokról is küld visszajelzést a rendszer.

Intuitív menedzsment és részletes jelentések
Tudni fogja mi történik a felhasználókkal, és teljes felügyeletet kap az összes szükséges funkció felett, mindezt a lehető legegyszerűbben. Könnyedén készíthet házirendeket, miközben részletes, valós idejű és korábbi adatokat tekinthet meg a jelentésekben, segítendő a problémák gyors megoldását. Ingyenes Sophos UTM Managerünkkel egyetlen belépéssel központilag adminisztrálhat több eszközt egyszerre.

Távoli irodák egyszerű összekapcsolása
VPN-nel és Wi-Fi-vel A Sophos RED (Remote Ethernet Device) biztonságos távoli hozzáférést biztosít távoli irodák számára. Egy olyan biztonsági gateway, melyhez nincs szükség műszaki ismeretekre a távoli helyszínen. Amint telepítették, továbbítja az adatforgalmat a központ UTM-re, teljes védelmet biztosítva. A Sophos UTM vezetéknélküli vezérlőként is működik, az access pointok automatikusan megkapják a beállításokat és a vezeték nélküli hálózatokra is kiterjed a teljes körű UTM védelem.

Választható védelmi modulok
Linux alapú operációs rendszerünk tartalmazza az ingyenes Sophos Essential Network Firewall licencet, biztosítva az alapvető biztonsági funkciókat, mint a tűzfal, címfordítás és biztonságos távoli hozzáférés. A moduláris felépítéssel Ön igény szerint bővítheti a védelmi funkciókat.

Az UTM Network Protection megállítja azokat a kifinomult támadásokat, melyeket az alap tűzfal magában nem képes. Az ATP több technológiát használ a c&c szerverekkel való kommunikáció azonosítására és blokkolására. A webes védelemmel kombinálva a felhő alapú szelektív sandbox folyamatosan tökéletesíti a védelmet. Konfigurálható behatolásgátló rendszert és flood védelmet biztosít a túlterheléses támadások ellen. Az IPsec és SSL csatornák rugalmas site-to-site és távoli hozzáférés VPN kapcsolatokat biztosítanak.

Az UTM Email Protection megállítja a levélforgalomban érkező spameket, vírusokat, és védi a bizalmas adatokat. Egyszerű, infrastruktúrát nem igénylő, ingyenes email titkosítást biztosít, házirend alapú DLP-vel a bizalmas adatok védelmére. A felhasználók menedzselhetik spam karanténjüket, és kereshetnek a személyes levelezési naplójukban. Távol tartja a fertőzött emaileket a postafióktól, és védi a bizalmas emaileket a jogosulatlan hozzáféréstől.

Az UTM Wireless Protectionnel biztonságos Wi-Fi hálózatot lehet percek alatt felállítani. Az access pointok központi menedzselése az UTM beépített vezetéknélküli vezérlőjével történik. Egyszerűen beállíthatók a Wi-Fi hot spotok, és vendég hozzáférés, valamint testreszabható hot spot utalvány alapú rendszer is létrehozható

Az UTM Web Protection védi az alkalmazottakat a webes veszélyektől, és felügyeli online tevékenységüket. Részletes útmutató biztosít a teljesen átlátható, felhasználó alapú házirendek készítéséhez, eszköztől függő azonosítással. A nem kívánt alkalmazások korlátozhatók, elsőbbséget biztosítva az üzleti szempontból kritikus erőforrásoknak. A házirend tesztelővel a házirendek működése ellenőrizhető, és dinamikus jelentések is készíthetők. Együttműködik a Sophos Enterprise Consollal menedzselt végpontokkal, így a meglevő Sophos vírusvédelem használható az UTM-mel kiegészítve.

Az UTM Webserver Protection védi a webszervereket és alkalmazásokat, a webes alkalmazások tűzfalával biztosítja az adatvédelmi szabályozás betartását. A reverse proxy azonosítás ellenőrzi a weboldalra űrlapokon keresztül küldött adatokat, meggátolva a szerver esetleges hibáinak kihasználását. Védi a személyes adatokat, mint például a bankkártya szám, vagy TB szám.

Az UTM Endpoint Protection vírusvédelmet, eszköz- és webes felügyeletet biztosít munkaállomásokon és szervereken. Vizsgálja a fájlokat, weboldalakat és eszközöket, blokkolja és törli a kártevőket, probléma esetén riasztja a rendszergazdát. Az eszközfelügyelet csökkenti az adatvesztés és vírusfertőzés kockázatát a hordozható eszközök menedzselésével. Az integrált URL szűréssel a webes védelem az irodán kívül is maximális hatékonysággal működik.

Adatlap letöltése

Végpontok

védelme

>>
Végpont, mobil és webes védelem, eszköz vagy felhasználó alapú licenceléssel.

Hálózat

védelme

Hatékony és megbízható Unified Threat managemnet (UTM) a teljes hálózaton.

Szerverek

védelme 

>>
Nagy teljesítményű védelem fontos rendszereknek és adatoknak.

Copyright © 2F 2000 Kft.