Sophos Wi-Fi

Egyszerűsítse vezeték nélküli hálózatait, használja a Sophos UTM-et központi vezérlőként a Wif-Fi menedzselésére és a biztonságra. Access pointjainkat az UTM automatikusan észleli és konfigurálja, így a vezeték nélküli kliensek is komplett védelemben részesülnek.

Gyors telepítés és automatikus konfigurálás
Percek alatt állíthat be több vezeték nélküli access pointot. Nincs szükség helyi konfigurálásra, automatikusan megtalálják a vezérlőt, DHCP-n keresztül lekérik az IP címet és importálják a konfigurációt. Az eszközök automatikusan megjelennek az UTM kezelőfelületén, ahol manuálisan aktiválhatók.

Megbízható hálózat minden területen
Access pointjaink széles skálájával minden telepítési helyzethez ideális megoldást biztosítunk. Az AP 15-ös hagyományos beltéri egység, az AP 30-as a mennyezetre erősíthető, az AP 50-es és 100-as kétsávosak két rádiós egységgel. Az AP 50-es vezeték nélküli repeaterként vagy bridgeként is működhet, hogy olyan területeket is le lehessen fedni, ahol a vezetékes hálózat nehezen kiépíthető.

Vendég Wif-Fi kialakítása és BYOD hozzáférés
Biztonságos, egyszerűen menedzselhető vendég hozzáférést biztosítunk, extra appliance, licenc, vagy bonyolult konfigurálás nélkül. A vendégek hozzáférése igény szerint testreszabható, sávszélesség korlátozással, tartalomszűréssel, egyedi belépési oldalal és brandelt hot spot utalványokkal.

Biztonságos vezeték nélküli UTM védelem integrálva
Az illetéktelen hozzáférést megelőzendő a legfejlettebb titkosítási és azonosítási szabványokat használjuk, mint például a WPA2-Enterprise, kombinálva az IEEE 802.1X-vel (RADIUS authentication). Emellett access pointjaink továbbítják az adatforgalmat az UTM-hez, így a vezetékmentes kliensek a fizikailag is kapcsolódókkal azonos védelmi szintben részesülnek. A felhasználók azonosítása az UTM által támogatott háttérszerverek felhasználói azonosítóit használva is lehetséges, nagyobb rugalmasságot és szélesebb körű felügyeletet biztosítva.

Végpontok

védelme

>>
Végpont, mobil és webes védelem, eszköz vagy felhasználó alapú licenceléssel.

Hálózat

védelme

Hatékony és megbízható Unified Threat managemnet (UTM) a teljes hálózaton.

Szerverek

védelme 

>>
Nagy teljesítményű védelem fontos rendszereknek és adatoknak.

Copyright © 2F 2000 Kft.